Sammen om Aarhus

En ny strategi for sociale indsatser i fremtidens Aarhus

Opret borgerforslag til sociale indsatser

Aarhus skal være en god by for alle. Sådan lyder vores mantra, når vi taler om det Aarhus, vi vil have i dag og vil skabe for fremtiden. Men det er stadig ikke alle i byen, der har det godt. Der er et voksende antal hjemløse, voksne med psykisk sygdom, borgere med fysiske og kognitive handicaps samt børn og unge med ondt i livet. Der er med andre ord for mange, som ikke trives, som savner gode fællesskaber og nære relationer og som ikke har succes med uddannelse eller arbejde.

Skal vi de nye og voksende problemer til livs, har vi altså brug for nye redskaber og nye metoder. Derfor lægger vi op til en reel nytænkning af socialområdet i Aarhus.

Det kan du som borger, forening, organisation, afdeling eller pårørende hjælpe med

Opret et forslag til et af nedenstående temaer! (tryk på billedet)

 

Jeres forslag bliver præsenteret samlet for Byrådet

Alle de forslag og idéer, som vi modtager i løbet af inddragelsesprocessen, bliver skrevet sammen i en samlet bæredygtighedsplan, som fremlægges for byrådet ultimo 2020. Det er vores ambition, at Bæredygtighedsplanen på den måde kan blive et stærkt og fælles udspil til, hvordan vi gentænker og udvikler de sociale indsatser i Aarhus.

Vi opfordrer alle, uanset etnicitet, køn og handicap, til at deltage. Dit bidrag er et vigtigt perspektiv, uanset om du opretter et forslag, stemmer eller kommenterer. Vi opfordrer også afdelinger i kommunen, regionen, civilsamfundet, brugerorganisationer, virksomheder og enkeltpersoner til at deltage og komme med deres perspektiver og samarbejde med os

Få mere at vide ved at se Kick-off mødet med Rådmand Kristian Würtz fra d. 2 november

Se tidslinjen for bæredygtighedsplanen her! Bruger du skærmlæser kan du læse tidslinjen i pdf på dette link.

Få mere viden og hjælp!

Tilgængeligheds ikon med mand, kvinde og person i kørestolFå hjælp til at deltage digitalt, hvis du har udfordringer.

Læs maniifest ikonLæs mere om baggrunden og temaerne i Bæredygtighedsplanen