Deltagerbudgetter

Deltagerbudget i Ny Skejbyparken

Hvad er et deltagerbudget?

Nuværende fase

Se resultat af afstemning

Tidslinje

Opret dit forslag

-

Fællesrådet og Grundejerforeningen ønsker at skabe et nyt grønt område, som kan bidrage til at lære hinanden bedre at kende på tværs af de små landsbyer, som fællesrådet dækker. Stedet skal indbyde til aktivitet på tværs af alder og henvende sig til børnefamilier, unge studerende og ældre. Områderne i Skejbyparken, der er en del af deltagerbudgettet, er omkring æblelunden, den høje bakke samt den store grønne græsplæne nord for bakken.

Ideer skal være oprettet senest d. 17. januar på hjemmesiden eller du kan få hjælp og aflevere din ide d.6. december ved vores stand i Skejbycenteret fra kl. 13-17.

Hvis du har spørgsmål til deltagerbudgettet i Skejbyparken, kan du kontakte Jesper Laursen på 41 87 22 50

Du kan læse mere om Fællesrådets og Grundejerforeningens ønsker og tanker om arbejdet med et deltagerbudget til Skejbyparken på deres hjemmesider eller på Facebook.

Lisbjerg-Skejby-Terp-Kasted hjemmeside: LSTK Fællesråd – Lisbjerg | Skejby | Terp | Kasted

Grundejerforeningen Ny Skejby hjemmeside: Grundejerforeningen Ny Skejby eller Facebook Grundejerforeningen Ny Skejby | Facebook

 

Opret din ide her

Afstemningsfasen

-

Du kan nu stemme og være med til at prioritere de 500.000 kr. til Ny Skejbyparken.

Resultatet af afstemningen vil så vidt muligt blive realiseret, som forslagene fremstår her på siden, men der kan være afvigelser. F.eks. i hvordan det færdige resultat ser ud, eller den endelige fysiske placering af aktiviteterne. Nogle af forslagene vil også med fordel kunne blive slået sammen for at skabe en sammenhængende og anvendelig park for alle. 

De oprindelige forslag er blevet tilpasset og slået sammen i den udstrækning det var muligt. Nogle er blevet afslået. Du kan se, hvad der sket med de enkelte forslag her.

Hvordan stemmer du?

Efter du er logget ind med MitID, stemmer du ved at fordele hele beløbet på forslagene. Du kan løbende følge med i, hvor mange penge du har brugt. Når dit klik er registeret kræver det ikke yderligere bekræftelse. Du kan stemme indtil 24. marts.

Tekniske problemer?

Hvis hjemmesiden ikke fungerer kan du stemme manuelt ved at ringe på telefon 22 27 35 91 eller skrive til frip@aarhus.dk i hverdagene.

Stem på dine favoritter

Vi tæller stemmerne

-

Stemmerne tælles og resultatet offentliggøres på siden senest i morgen

Se resultat af afstemning

-

Se resultatet af afstemningen ved at klikke herunder. Her ser du de forslag som er blevet prioriteteret af borgerne i budgettet. Ønsker du at se den fulde liste af forslag kan du klikke på "Vis alle". Her kan du se, hvor mange stemmer resten af forslagene fik. Det der afgør, om et forslag er blevet prioriteret er, hvorvidt det har fået flere stemmer end andre forslag og at der er nok penge tilbage i budgettet. Se evt. "Sådan stemmer man" for mere information om afstemningsformen.

I alt stemte 377 borgere i området omkring Skejbyparken, hvilket svarer til omkring 10 %.

Hvad skal der ske nu?

Aarhus Kommune vil nu i tæt samarbejde med Fællesrådet i Lisbjerg-Skejby-Terp og Kasted samt Grundejerforeningen i Skejby arbejde videre med en konkret plan for, hvornår og i hvilken rækkefølge de forslag, der har vundet afstemningen skal anlægges, og hvor de bedst placeres på grunden.

Se resultat af afstemning

Ny Skejbyparken

500.000 kr.

Projekternes geografiske placering

Hvad er et deltagerbudget?

Deltagerbudgetter handler om at give borgere mulighed for at få indflydelse på offentlige midler. Ved at spørge borgere, hvordan vi bedst fordeler midler ønsker Aarhus Byråd at skabe bedre løsninger og engagere flere borgere i byens udvikling.