Deltagerbudgetter

Deltagerbudget i Gammel Egå

Hvad er et deltagerbudget?

Nuværende fase

Se resultat af afstemning

Tidslinje

Opret din ide til gadekæret

-

Fællesrådet i Gammel Egå ønsker at skabe et udendørs grønt mødested for alle aldre, med respekt for områdets historie og natur, ved Gadekæret i Gammel Egå. Udviklingen omkring Gadekæret skal være på en måde, der indbyder til ophold, aktiviteter og fællesskab for alle borgere i Gammel Egå. Fællesrådet ønsker at anvende og inddrage naturens elementer, sådan at områdets udtryk, som et naturområde, bevares i de forslag, der kommer ind via det kommende deltagerbudget. 

Derfor vil gerne høre jeres ideer til Gadekæret i Gammel Egå!

Læs mere omkring processen og Fællesrådets ønsker her

Ideer skal være oprettet senest d. 23. november og du kan få hjælp og en snak omkring deltagerbudgettet d.26. oktober ved Gadekæret fra kl. 11-17.

Hvis du har spørgsmål til deltagerbudgettet i Gammel Egå, kan du kontakte Fanny Andersen på 41 85 54 24

Opret din ide her

Vi gennemgår projekterne

-

Tak for alle jeres gode idéer!

Næste skridt er, at alle forslag bliver gennemgået og valideret af Aarhus Kommune og Fællesrådet. Her vil de blive tjekket i forhold til om de er lovlige, kræver særlige tilladelser, og hvad det vil koste at realisere dem.

På linket herunder kan I se alle de ideer I har indsendt.

Se jeres ideer her

Stem på dine favoritter!

-

Du kan stemme og være med til at prioritere de 400.000 kr.

Resultatet af afstemningen vil så vidt muligt blive realiseret, som forslagene fremstår her på siden, men der kan være afvigelser.

Du kan se de oprindelige forslag med kommentarer her

Det bliver stemmetallet til det enkelte forslag, som afgør hvilke af de aktiviteter, som kræver megen fysisk plads, der prioriteres og realiseres på den plads, der er til rådighed. Resten af budgettet fordeles på de forslag, der får flest stemmer, og som ikke er nær så pladskrævende.

Hvordan stemmer du?

Efter du er logget ind med MitID, stemmer du ved at fordele hele beløbet på forslagene. Du kan løbende følge med i, hvor mange penge du har brugt. Når dit klik er registeret kræver det ikke yderligere bekræftelse. Du kan stemme indtil 24. marts.

Tekniske problemer?

Hvis hjemmesiden ikke fungerer kan du stemme manuelt ved at ringe på telefon 22 27 35 91 eller skrive til frip@aarhus.dk i hverdagene.

Stem på dine favoritter

Vi tæller stemmerne

-

Vi tæller stemmerne op og udregner resultatet

Se resultat af afstemning

-

Se resultatet af afstemningen ved at klikke herunder. Her ser du de forslag som er blevet prioriteteret af borgerne i budgettet. Ønsker du at se den fulde liste af forslag kan du klikke på "Vis alle". Her kan du se, hvor mange stemmer resten af forslagene fik. Det der afgør, om et forslag er blevet prioriteret er, hvorvidt det har fået flere stemmer end andre forslag og at der er nok penge tilbage i budgettet. Se evt. "Sådan stemmer man" for mere information om afstemningsformen.

I alt stemte 201 borgere i Gammel Egå, hvilket svarer til omkring 20 %.

Når der er mere information omkring næste skridt opdateres denne side.

Se resultat af afstemning

Gadekæret i Gammel Egå

400.000 kr.

Projekternes geografiske placering

Hvad er et deltagerbudget?

Deltagerbudgetter handler om at give borgere mulighed for at få indflydelse på offentlige midler. Ved at spørge borgere, hvordan vi bedst fordeler midler ønsker Aarhus Byråd at skabe bedre løsninger og engagere flere borgere i byens udvikling.