Brug det i din kommune

Anvend portalen i din kommune eller hjælp os med at forbedre den. Det er en gratis software.

Denne Open Government Portal anvender CONSUL app, som er en gratis software med licence AGPLv3. Det betyder kort sagt, at alle kan anvende koden gratis, kopiere den, se detaljer om den, modificere den og redistribuere den til verdenen med de ændringer, man ønsker (og samtidig tillader man andre at gøre det samme). Fordi vi mener, at kultur er bedre og rigere, når den er fri.

Hvis du er programmør, kan du se koden og hjælpe os med at forbedre den på CONSUL app.