Gå tilbage

KOMPAN udendørs træningsfaciliteter

Helle Rye Arndal Helle Rye Arndal  •  10-04-2024  •  Regnvandsbassin ved Hjulgårdsvej  • 

K1.jpg
K1.jpg

Kode for forslag: 294

Hej.

Jeg fik for et par år siden den gode ide at vi i Trige skulle have KOMPAN udendørs trænings faciliteter, til gavn for byens borger. Jeg søgte kommunen om tilladelse til at stille op foran Trige Søndergaard - den blev givet. Jeg fik i sammenråd med KOMPAN lavet et forslag/tilbud til opstilling som passer til antal indbygger - klientel - formål, mm. som lyder på ca. 540.000kr . Derefter har jeg søgt div Fonde som Nordea, Spar Nord, Salling Fonden. Desværre uden resultat. Men jeg søgte også Sport og Fritid og har fået bevilliget 278.000kr. De skal bruges inden foråret 2025!

Så da Trige Bypark søgte forslag, lå denne her lige til højrebenet. Placeringen gør at mange af de borger som benytter skoven ved løb eller gåtur vil have let ved at tilgå faciliteterne i Byparken. Der er fokus på både fysisk og mental sundhed, uden at det koster borgerne penge. Alle har samme muligheder. Der er alle muligheder for fællesskab. Om man vil tage venner, hele familien eller måske lave desideret trænings hold! Mange parker har lign anlæg opsat feks Mindeparken, Risskov Skov mm.

Jeg er instruktør i Gymnastik forening ST70 og sidder også i bestyrelsen. Men sender ikke ansøgning på den baggrund. Men fordi det her rammer bredt til alle byens borger, uanset alder, økonomisk formåen, status mm. Hinnerup har et ligende anlæg opsat ved Hinnerup svømmehal, hvis man har behov for at se hvad KOMPAN kan. 

For at der her ville kunne blive en realitet mgl der ca 265.000kr

Venlig hilsen Helle Arndal

P.S. Nedenstående er blot et eksempel på en opstilling af KOMPAN.

Dokumenter (1)

Har ingen milepæle