Gå tilbage

Kreative aktiviteter for sygemeldte

Anne-Lise Lintner Anne-Lise Lintner  •  06-11-2020  •    1 kommentar

Forslagskode: CONSUL-2020-11-88

Der mangler pladser på kreative tilbud til folk der ikke er i arbejde pga. sygdom. Det kreative område giver mennesker mulighed for, at have en meningsfuld hverdag med noget, at stå op til.

Når man går sygemeldt har man ofte mistet meget af din sociale omgangskreds og strukturer i hverdagen kan meget hurtigt smuldre. I Jobcenteret er fokus hele tiden på arbejde og praktik, men der er ofte en periode hvor mange ikke er klar til at være på en arbejdsplads. Jobcenteret arbejder langsomt og den enkelte medarbejder har for mange opgaver, så det kan blive en meget lang periode med manglende kontakt og struktur.

Kreativitet ( der kan være alt fra maleri, keramik, sang eller skuespil) kan bidrage til, at komme igang på en skånsom måde. Det kan være en øvebane for socialt samvær uden krav, så personer i krise (som al sygdom er) kan blive klar til at bidrage positivt til samfundet igen, med den arbejdsevne der forhåbentlig ikke er blevet forværret af jobcenterets indsats eller mangel på samme. 

Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
  • Frederik Ingvardt Pedersen
    Frederik Ingvardt Pedersen  •  Admin på Sammen Om Aarhus  •  09-11-2020 08:30:09

    Hej Anne-Lise. Tak for dit forslag. Husk du kan dele dit forslag med andre ved eksempelvis at trykke på Facebook ikonet ude i højre hjørne. Det er også muligt at stemme på dit og andres forslag og dele sine tanker og holdninger i kommentarsporet. Mvh. Frederik

    Ingen stemmer  |  Jeg er enig 0 Jeg er uenig 0
    Ingen svar