Gå tilbage

Naturens psykologiske virkning

Camilla Falmer Larsen Camilla Falmer Larsen  •  30-10-2020  •    1 kommentar

Forslagskode: CONSUL-2020-10-84

Natur ind i behandling og støtte til folk med psykiske lidelser; herunder havbad, være mindful i naturen, natur på hospitaler og andre behandlingsinstitutioner.

Naturen har en stor effekt på det psykiske velbefindende. jvf Brinkmanns Briks : "Naturens psykologiske virkning" og "Naturen på recept" af Peter Geistling.

Der kunne være grupper i forskellige tilbud (fx Center for Mestring) hvor borgere kommer med ud i naturen og lære at bruge naturen og opleve dens effekt samt effekten af et havbad. Dette kan bruges i hverdagen til at finde bedre balance og på sigt få det så godt at hverdagen stabiliseres og det er muligt at overkomme noget beskæftigelse.

Plant grønne områder på hospitalsområder og sæt skærme op med natur, vægge vægtapet med natur, springvand med rindende vand osv.

Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
  • Administrator #4  •  31-10-2020 10:50:32

    Hej Camilla. Tak for dit forslag. Husk du kan dele dit forslag med andre ved eksempelvis at trykke på Facebook ikonet ude i højre hjørne. Det er også muligt at stemme på dit og andres forslag og dele sine tanker og holdninger i kommentarsporet. Mvh. Frederik

    Ingen stemmer  |  Jeg er enig 0 Jeg er uenig 0
    Ingen svar