Sammen om Aarhus

Gå tilbage

Idrætsfaciliteter kombineret med nyt bibliotek/bogerhus Tranbjerg J

Kennet Rusbjerg Kennet Rusbjerg  •  2020-04-29  •    2 kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2020-04-15

Udviklingen af Tranbjerg J som by, er hastigt voksende. De nuværende faciliteter er ikke tilstrækkelige til en by af Tranbjergs størrelse og er alle af ældre dato.

Behovet for moderne og tidsvarende faciliteter er stigende. Trivsel og sundhed er vigtige forhold for os alle. Hvis vi skal fastholde de nuværende idrætsudøvere og tiltrække nye, er det vigtigt at kunne tilbyde ordentlige rammer og faciliteter. Således at udøvelse af idræt foregår i indbydende rammer og omgivelser. Det er muligt i Tranbjerg at udbygge nye faciliteter i sammenhæng med skoleområder og således indtænke skolen, et nyt bibliotek/borgerhus i de nye faciliteter. Dette vil give et levende område over mange timer af døgnet.


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
 • Magnus Korning Andersen
  Magnus Korning Andersen  •  Tænketanken Mandag Morgen  •  2020-04-30 08:38:24

  Kære Kennet tak for dit forslag til, hvordan man burde kombinere flere faciliteter samtidigt og indtænke både bibliotek, skole, borgerhus og idrætsfaciliteter.
  Hvis jeg forstår dit forslag rigtigt, så handler det måske næsten mere om bygninger end om byrum? Jeg er med på, at skillelinjen kan være svær at trække helt præcist, fx hvad angår idrætsfaciliteter. Alligevel, så kan du jo overveje - hvis du er enig - at flytte dit forslag herover: https://www.sammenomaarhus.dk/legislation/processes/2/proposals. Det er nemlig der, at folk lægger forslag op til nye kommunale bygninger, der kan gavne flere behov samtidigt.

  Ingen stemmer  |  Jeg er enig 0 Jeg er uenig 0
  Ingen svar