Sammen om Aarhus

Gå tilbage

Århus Baseball Softball Klub's forslag til en baseballbane

Philip Spielmann Nielsen Philip Spielmann Nielsen  •  2020-04-28  •    1 kommentar

Forslagskode: CONSUL-2020-04-14

I ÅBSK kunne vi godt tænke os at få muligheden for at spille vores sport på en bane der lever op til dimensionerne på en rigtig baseballbane.

I Århus Baseball Softball Klub spiller vi to sportsgrene: Baseball og Softball. Desværre har vi kun en bane til en af vores sportsgrene, nemlig softball. Den har vi tilgengæld haft i mange år og vi er rigtig glade for den.

Men når det kommer til den mest populære sport af de to, så har vi desværre været nødsaget til at spille Baseball på en Softball bane. Hvis man ikke lige kender forskellen på de to baner, så er det skam helt ok. Baseball og Softball er nemlig ikke så velkendte i Århus - hvilket er noget vi er igang med at ændre på;men det er svært uden en Baseball-bane.

Groft sagt kan man godt sige, at det at spille Baseball på en Softballbane, lidt er ligesom at spille tennis på en badmintonbane. Det kan godt lade sig gøre, men det er bare ikke rigtig tennis. 

Derfor håber vi meget på at der bliver tænkt de "mindre" sportsgrene ind i fremtidige investeringer. Fordi måske kunne de mindre sportsgrene vokse sig større. Det er jo ikke uhørt at det sker! Især indenfor amerikanske sportsgrene. Eksmpelvis kan man jo se hvor meget Amerikansk Fodbold og Basketball er vokset. Vi har svært ved at se hvordan det skulle være sket, hvis de to sportsgrene ikke havde adgang til de dejlige faciliteter Bears og Tigers har.


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
 • Magnus Korning Andersen
  Magnus Korning Andersen  •  Tænketanken Mandag Morgen  •  2020-04-29 14:21:25

  Hej Phillip og mange tak for dit forslag om at lave en baseballbane.

  I forhold til det spørgsmål, der er blevet stillet, så er det man efterspørger jo de her gode ideer til, hvordan at mange mennesker kan bruge det samme byrum på forskellige måder, og til forskellige formål. Kan du uddybe dette perspektiv i dit forslag? Her tænker jeg fx på, hvad mulighederne er for at baseballbanen kan bruges til noget andet, når den ikke bruges til baseball? Kan man anlægge en baseballbane, der ikke blot kan bruges til baseball?

  Ingen stemmer  |  Jeg er enig 0 Jeg er uenig 0
  Ingen svar