Gå tilbage

Kunst og kultur 31-40

Bydelstelefon Bydelstelefon  •  25-04-2022  •    Ingen kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2022-04-221

Forslag indtalt i bydelstelefonen som ønsker "kunst og kultur" i parken

31. Kunst til dem med hund

Det ville være rigtig, rigtig dejligt, hvis der blev skabt et område, hvor hunde kunne være med og slappe af. Når man er enlig og ens familie er ens hund, er det svært at komme på museer og se kunst, og jeg elsker og savner det, nu hvor jeg ikke kan have min hund med. Det med at man ikke kan få sin hund med gør, at det bliver sådan nogle korte besøg jeg tager på ARoS, og det kunne være så fedt, hvis man havde god tid og kunne dvæle ved kunsten, inspirationen, parken og naturen, hvor hundefamiliemedlemmer kunne være velkomne.

32. Vandkunst

Hej. Jeg synes, at musikparken skal indeholde noget vandkunst. Noget der inviterer ind til leg ala det der er nede på havnen. Gerne i et stort og et lille format. Noget vand kunne være virkelig sejt.

33. Lav din egen musik

Vi kunne godt tænke os musik, man selv kan lave og i en masse farver - det behøver ikke være regnbuefarver, bare en masse farver.

34. Kæmpedrengen i parken

Jeg vil gerne ønske vi får Kæmpedrengen, og man kan gå ind i Kæmpedrengen, lidt ligesom hvalen. Så skal man kunne trykke på knapper, så den kan tale. Og hvis vi er heldige skal man gøre trollehulen til et hjemsøgt sted.

35. QR koder i parken

Jeg synes det ville være en fantastisk idé, hvis der var QR-koder rundt på de forskellige ting i parken, som man kunne scanne og se, hvem kunsteren er, og tanken er bag det nybyggede.

36. Hvaler

Flere hvaler

37. Kunst med Steffen Brandt

En hyldest til Steffen Brandt og bandet TV2, med noget kunst, nogle tekster skrevet på nogle stenplakater.

38. Park, kunst og kultur

Jeg vil gerne have at der kunne være mange bænke man kan sidde på og noget natur - altså græs og blomster rundt omkring. Og så kunne der også være en masse kunstværker og skulpturer rundt omkring. Det synes jeg ville være en god park.

39. Skulpturer

Jeg vil gerne have skulpturer og så vil jeg også gerne have græs og blomster man kan gå på. Og så en masse bænke.

40. Historier og musik i parken

Mit forslag går på, at der skal være GPS punkter i parken, hvor man med sin telefon kan gå rundt i parken og få fortalt en historie eller høre et stykke musik. Måske man kunne få nogle kunstnere til at donere det stykke musik man kunne få lov til at høre rundt omkring i parken.