Gå tilbage

Skate- og streetkultur 16-23

Bydelstelefon Bydelstelefon  •  22-04-2022  •    Ingen kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2022-04-219

Forslag indtalt i Bydelstelefonen der ønsker flere muligheder for skating, graffiti og parkour.

16. Skatepark der samler

Som en af de kvindelige skatere her i det dejlige skatemiljø i Aarhus, kunne jeg vildt godt tænke mig at få en skatepark etableret her ved Musikhusparken, da jeg synes at vi mangler det. Vi er efterhånden begyndt at være en del kvindelige skatere, og vi kunne rigtig godt tænke os et sted at mødes og samles om vores skating.

17. Skaterampe

En skaterampe.

18. Skatepark med snakepit

Min idé til parken er, at der bliver lavet en form for skatepark. Det kan være i tænker at det larmer meget, men man kunne måske lave et anlæg, mest til at køre rundt i, altså en form for bowl-løsning eller en form for snakepit, som det hedder. Jeg synes, at det er vildt at vi som Danmarks 2. største by, kun har én skolegård til at stå på skateboard, og resten egentlig er ting som folk selv har bygget på eget ønske. Skateboarding er en ting der tiltrækker meget kreative folk, og folk der har ret store kapaciteter, og jeg tror det kunne give byen meget. Det er samtidigt noget som folk godt kan lide at se på, når det foregår - sidde og studere skatere og se på hvad der foregår, og det skaber noget liv og diversitet og det giver noget kultur. Jeg tror alt i alt, at det kunne give rigtig meget, og man kunne se på at lave nogle mere lydløse installationer. Jeg synes generelt, at der er alt for lidt skateboarding i Aarhus.

19. Skate og løbehjul

Jeg kunne godt mig en en skatepark, hvor man kan køre på skateboard og løbehjul.

20. Skatebane

En skatebane

21. Parkourpark

I Danmark er vi begyndt at have masser af parkourudøvere. Istedet for at de hopper rundt i privateejendomme, så kan vi lave noget af parken om til en type parkour-park, så de kan dyrke parkour her. Måske også noget skating - nogle rails, monkeybar man kan svinge sig rundt i, noget gummigulv så man ikke tage skade. Nogle betonmure man kan hoppe rundt på.

22. Skateboard park

Jeg ønsker mig en skateboardpark

23. Kæmpe skatepark

Jeg synes parken skal laves om til en kæmpe skatepark.