Gå tilbage

Skate- og streetkultur 1-15

Bydelstelefon Bydelstelefon  •  22-04-2022  •    Ingen kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2022-04-218

Forslag indtalt i Bydelstelefonen der ønsker flere muligheder for skating, graffiti og parkour

1. Skatepark

Jeg tænker ikke det hele skal være en skatepark, men det ville være fedt, hvis der var en skaterampe i den ene ende eller et sted.

2. Streetart

Jeg foreslår at I laver noget med streetart i Aarhus, så jeg er fri for at skulle rejse hele Europa rundt for at se det fedeste street kunst.

3. Streetart

Jeg synes vi skal lave en masse vægge som man kan lave graffiti streetart på. Så kan de unge komme op og tage billeder til deres Instagram og sige "fucking street". Så er det også ret fedt med Regnbuen bagved som en del af Aarhus kultur.

Der kunne også være en labyrint man kunne gå ind i.

4. Kreative rum til undergrundskultur

Der mangler tilgængelige og kreative rum for undergrundskultur og subkultur.

5. Skatebane

Der skal være en skateboard- og fodboldbane.

6. Skatebane

Det ville være ordentligt varmt, hvis i fik en skatepark. Dem er der ikke nok af i Aarhus.

7. Skøjtebane og skatebane

I burde få en permanent skøjtebane, og noget i stedet for hvalen, for der er nok kunst inde på ARoS - måske trampoliner i stedet. Og så selvfølgelig en skatepark og en multibane.

8. Skatebane og springvand

Det kunne være en god ide med en skaterpark og et springvand.

9. Graffiti mure

Det kunne være rigtig fedt, hvis i kunne opføre en masse mure, hvor man ville kunne lave en masse graffiti.

10. Noget til skateboardere

Vi skal have noget til skateboardere. Vi skal have en masse til folk, der står på skateboard og er aktive og spiller fodbold og laver parkour. Så faciliteter til folk der vil bevæge sig og få motion og røre sig, og måske træning.

11. Mere ungdomskultur

Jeg synes der skal være nogle flere naturtræer og nogle områder, hvor de unge kan være. De unge er vores fremtid. Det synes jeg der mangler i bymidten. Eksempelvis ligger alle skateparkerne i udkanterne. Vi har brug for at få bragt noget mere ungdomskultur frem og ikke bare voksenkultur. Ungdomskultur kommer til at føre vores by fremad.

12. Skaterpark og ølbowling

Vi skal have en skaterpark, for det kunne få unge mennesker til at komme ind til byen, og så et fast sted til ølbowling, hvor der stod to stole i hver sin ende, der stod der fast, boret ned i jorden - for ølbowling får unge til at komme, og det kunne være mega fedt hvis der kom flere unge mennesker, for det er jo oplagt. Så kan de også blive introduceret til alt der sker i Musikhuset, for det ser man ikke rigtigt, med mindre man går herned for at kigge på plakaterne. En multibane så man kunne spille fodbold, ville også være rigtig fedt!

13. Parkour og skate

Jeg synes, at der burde være en parkourbane. Så burde der også være flere steder med vand. Der burde være en skatepark, og måske en festival. Flere blomster. Skøjtebane hele året rundt.

14. Skaterbane og springvand

Jeg kunne godt tænke mig, at der kom en park, hvor der både var skaterbane og springvand, så man kunne sidde der om sommeren og nyde solen. Og så også at der var mulighed for koncert udenfor. Og en legeplads!

15. Skatepark

Det kunne være spændende at lave en skatepark så centralt som Musikhusparken.