Gå tilbage

Bygninger og byrum 16-20

Bydelstelefon Bydelstelefon  •  21-04-2022  •    Ingen kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2022-04-216

Forslag indtalt i Bydelstelefonen, der omhandler større forandringer af byrummet og bygningerne.

16. Slå sammen med Rådhusparken

Hej. Den allervigtigste idé er at få udvidet musikhusparken over til rådhusparken og altså spæret af for trafikken på Frederiksallé.

17. Slå sammen med Rådhusparken

Vi har i lang tid i Ungebyrådet snakket om at fælde vejen mellem rådhusparken og Musikhuset for at lave en større park. Man kunne lave masser af cykelstier, en grønnere park og lave nogle aktiviteter for at få folk vil at komme her mere - fx. nogle sommeraktiviteter.

18. Slå sammen med Rådhusparken

Jeg synes musikhusparken skal ligges sammen med Rådhusparken, så man sløjfer den del af Frediksallé, som går igennem en ellers hyggelig bypark.

19. Luk Frederiks Allé

Det i gør er, at lukke Frederiks Allé og laver Musikhusparken og Rådhusparken til én stor park. Så er der bare plads til hygge, koncerter, bajer og festuge. Park Allé er alligevel så stor, bilerne kan køre der.

20. Foren med Rådhusparken

Jeg kunne godt tænke mig, at hele Frederiks Allé blev lavet om til park, det ville være så skønt og dejligt for alle. Så synes jeg, at der mangler et rundt springvand, noget mere organisk, nogle flere træer, måske sådan en fast smuk, lille scene, hvor man kan optræde med forskellige ting. Det ville være skønt. Mere græs og jord, mindre asfalt og firkantethed og glas. Flere levende ting, måske et voksent lysthus. Bare mere liv, mere menneskelighed og mindre beton. Måske små haver, hvor der vokser ting. Som i Stockholm - et springvand som i Kungsträdgården, der bliver lavet om til skøjtebane om vinteren, men er det smukkeste springvand om sommeren.