Gå tilbage

Motion og Leg til specielle børn

Guli Kamolova Guli Kamolova  •  30-07-2021  •    Ingen kommentarer

Forslagskode: CONSUL-2021-07-173

Der findes ikke specifikke steder/legepladser i Aarhus kommune hvor specielle børn kan lege. Vi vil gerne tilbude sådån mulighed for dem så de kan lege i fred uden at genere eller blive generet.

Der findes ikke specifikke steder/legepladser i Aarhus kommune hvor børn med forskellige psykiske diagnoser bl.a. Autisme, ADHD kan lege. Vi foreslår at leje/booke for eksempel Springcenter i Risskov (Trampoliner/Motorikhallen)  Legelandet, Globus ( i Brabrand) et bestemt tidspunkt/dage i løbet af ugen. 

Det vil hjælpe disse børn udnytte legelandet uden samtidigt at blive generet af andre og vil ikke genere de andre børn. Specielle børn har brug for struktur og ro til at lege. Det vil skabe en masse positivt for disse børn at kunne lege i fred og ro i et mere beskyttet miljø. 

Det vil give børn med psykiske funktionsnedsættelse mulighed for at føle sig inkluderet og have muligheden for at lege i legelandet som andre børn. Pt. kan de ikke være med som almindelige børn pga. støj, sociale regler som de ikke forstår. Vi vil gerne give dem mulighed for at dække deres behov.