Gå tilbage

Ung tv for unge i coronatid

Anette Stokholm Anette Stokholm  •  30-12-2020  •  Stop corona forslag  • 

TV.jpg
TV.jpg

Kode for forslag: 31

I Beder-Malling Idrætsforening starter vi en film og kommunikationslinje op for unge, som har lyst til at arbejde med film, sociale medier og kommunikation. Det er en del af vores BMI Akademi, som er et fællesskab for unge frivillige under 18 år.

Har du stemt på dette forslag? Tryk her for at fordele resten af pengene

Læs mere om forslaget herunder

I BMI Akademi filmlinje ønsker vi at lave TV indslag for andre unge med inspiration til, hvordan man kan være en del af et fællesskab i coronatid, hvor man ikke kan mødes "fysisk". Det sker i et samarbejde med Efterskolen for Scenekunst i Malling og TV Aarhus. Vi vil gerne give vores bidrag til at mindske ensomheden blandt unge og styrke fællesskaberne. Og vi tror på, at vi kan nå ud til mange andre unge ved at lave nogle fede indslag med unge, som har fundet på nogle spændende måder at finde nye fællesskaber virtuelt eller på anden vis i den her tid.

Vi vil gerne give inspiration til, hvordan man kan holde humøret oppe og holde sig "aktiv" ved at deltage i virtuelle fællesskaber og eller online arrangementer. Vi oplever, at mange isolerer sig selv i den her tid, og der kan være unge, som synes det er svært at indgå i nye relationer på skærmen. Og vi vil gerne hjælpe dem med at bryde barrieren. 

Vi vil producere 5 indslag i samarbejde med Efterskolen for Scenekunst og TV aarhus. De unge frivillige i BMI Akademi har interessen for TV og Kamera produktion, men vi har behov for "undervisning" og hjælp til produktion. Derfor søger vi 7.000 kr. til ekstern undervisning. Efterskolen og TV Aarhus stiller udstyr til rådighed. Vi tror på, at vi i et stærkt team med seje unge frivillig og dygtige Film/TV samarbejdspartnere kan finde en skarp vinkel på unge virtuelle fællesskaber i coronatid, som betyder, at vi kan nå ud til mange unge i Aarhus. Vi søger om 1.000 kr. til annoncering på sociale medier, plakater og "postkort" og lignende, så vi kan bå bredt ud til de unge i den her tid. Vi tænker endvidere at involvere de lokale Ungdomsklubber, som vi ikke har nået at dele ideen med her i juleferien.

Lokation: Malling

Oprettet på vegne af: Beder-Malling Idrætsforening

Dokumenter (2)

Har ingen milepæle