Gå tilbage

Gratis skøjteaftener

Karoline Bording Andreassen (Ung under 18) Karoline Bording Andreassen (Ung under 18)  •  11-12-2020  •  Stop corona forslag  • 

Kode for forslag: 29

Hvem har ikke brug for en smule hygge i denne corona tid. Det trænger unger i hvert fald til efter lang dag med online undervisning. At sidde ned hele dagen bag en skærm er ikke lige sagen. 

Har du stemt på dette forslag? Tryk her for at fordele resten af pengene

Læs mere om forslaget herunder

Vi har brug for nogle flere muligheder, ift corona venlig aktiviteter. En aktivitet som ikke kræver som meget fysisk kontakt, men samtidig kan være sjovt, i flere forskellige aldersgrupper. 

Ideen er at afholde et par aftener om måneden, hvor der er mulighed for at komme og skøjte i Aarhus skøjtehal, med dine venner og andre unge. Aarhus skøjtehal ligger ved Gøteborg Allé i Aarhus N. Skøjtehallen anvendes normalt til brug af ishockey, kunstskøjtning osv. For de der ikke skøjter eller når dem der skøjter har brug for en pause, vil der være mulighed for at købe en kop varm kakao eller æbleskiver. Der vil blive spillet musik, fra det anlæg som allerede er indstillet i skøjtehallen, og der kan også være gang i discolyset. Arrangementet vil for 16-30 årige og foregå en hverdagsaften fra kl. 19 til 21. Arrangementet vil være GRATIS, dog skal man bestille en billet inden, både så det er muligt at holde øje med antallet af deltagere, så der ikke bliver lukket for mange ind, og så der ikke opstår kø udenfor hallen. 

I forhold til corona sikkerhed- og afstand, vil der være sprit ved alle indgange og udgange. Afspritning inden og efter udlejning af skøjter skal være obligatorisk, dog ikke hvis man er undtaget. Hvis de unge selv har skøjter, skal man selvfølgelig være velkommen til selv at medbringe dem. Brug af mundbind vil også være en selvfølge, inden man kommer ind på isen. 

Da skøjtning er en fysisk aktiviteter, skal man være opmærksom på den afstand man har til andre. Der vil selvfølgelig være særlig opmærksom antallet af deltagende. Maks antallet vil blive sat på 48 personer, da dette er ansvarligt ift arealet af skøjtehallen. 

Projektet vil koste i alt ca. 10.000 kr. Her indgår udlejning af hal og skøjter, og evt bod med forfriskninger, og sprit.  Derudover håber vi på frivillig, som vil være med til at holde øje med afstand og at der bliver sprittet sådan at aktiviteten kan foregå så sikker som mulig.

Note: Der vil taget hensyn til gældende regler og arrangementet vil først blive afholdt når det er sundhedsfagligt ansvarligt.

Budget er vedhæftet.

Lokation: Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N - Århus Skøjtehal

Oprettet på vegne af: Risskov Gymnasium 1.C

Dokumenter (1)

Forklaring på pris

Beløbet svarer til to skøjte aftener

Har ingen milepæle