Gå tilbage

Send et smil

Philip Nordstrøm Munck Philip Nordstrøm Munck  •  07-12-2020  •  Stop corona forslag  • 

Send et smil
Send et smil

Kode for forslag: 22

Send et smil

I Rehabiliteringsforløb, som er et tilbud for psykisk syge eller psykisk sårbare i Aarhus, vil vi samarbejde med disse frivillige foreninger: SIND Ungdom, Plexus, Sindslidendes Vilkår, Ventilen og HUSRUM om følgende idé:

Har du stemt på dette forslag? Tryk her for at fordele resten af pengene

Læs mere om forslaget herunder

Tanken er, at unge mellem 16 og 30 år skal være sammen på afstand for at undgå smittespredning. Derfor kan det være rart at få en hilsen. Ligeså kan det være rart at skrive en hilsen og tænke på dem, som man har kær. Man kan håbe, det skaber en synergieffekt, hvor modtageren sender et postkort tilbage til afsenderen. Man kan udforme det som en taknemlighedshilsen, hvor ens brev får en dybere karakter. Desuden kan man håbe, at det modvirker ensomhedsfølelse, når man reflekterer over, at man har nogen i sit netværk, som betyder noget for én. Mulighederne er mange. Man kan opfordre til, at man opretholder kontakten fx via telefon, messenger eller Skype eller man kan f.eks. give udtryk for, at samvær med modtageren af kortet, er værd at vente på. Det er ikke nødvendigvis, fordi man ikke vil ses, men fordi man passer på hinanden. Skrivningen foregår på udvalgte undervisningshold. ”Ord som forløser” er et af holdene, hvor aktiviteten iværksættes, og her har vi god erfaring med at skrive i forhold til at udtrykke følelser, poesi, finde håb og glæde.

Der søges midler til frimærker, postkort og forplejning under skrivningen.

I Rehabiliteringsforløb søges om midler til frimærker, flotte postkort til forplejning (godter til at hygge med mens man skriver): 3650 kr.

De frivillige foreninger søger om midler til det samme: 2350 kr.

I alt 6000 kr.

Vi vil være meget taknemlige for din stemme.

Oprettet på vegne af: Rehabliteringsforløb i Aarhus Kommune

Har ingen milepæle