Sammen om Aarhus

Gå tilbage

Tranbjerg Weekenden

Helle Søby Degn Helle Søby Degn  •  05-03-2020  •  Tranbjerg deltagerbudget  • 

Tranbjerg_Byfest-1.jpg
Tranbjerg_Byfest-1.jpg

Kode for forslag: 3

Tranbjerg Børnenes Venner har besluttet at genoplive traditionen med en byfest. Projektet hedder Tranbjerg Weekenden, og skulle egentlig være afviklet for første gang i juni 2020, men pga Corona, er vi nødt til at aflyse planerne for iår. Dog har vi alle intentioner om at sætte projektet i søen i forsommeren 2021. 

Stemt på denne ide? Tryk her for at fordele resten af pengene.

 

Læs mere om forslaget

Planen er at lave aktivitteter for alle i byen, både børn, unge, voksne og "ældre voksne". 

Et program kunne foreløbig se således ud:

Fredag eftermiddag: Boder (vælt dåser, fiskedam, skyd på efter point på fodboldmål) + motoriske lege for de små, hoppeborg, salg af øl, vin og vand, samt evt mad på pladsen foran Grønlykke skolen/AIA's område ved hallen.

18.00-21.00 Diskofest enten i hallen eller i Klubbens lokaler, "forfest" med håropsætning/makeup af de lokale frisører. 

Lørdag: AIA trækker fodbold kampe til hjemmebanen, så der er mulighed for at se dem spille. Gymnastik afd. laver opvisning, Tranbjerg Løbeklub laver stafetløb, lokalcenteret laver banko, spejderne laver båk og rafter osv. Boder (vælt dåser, fiskedam, skyd efter point på fodboldmål, kæmpe dart med ærteposer, "menneskelig bordforboldbane" osv.

Lørdag aften 18.00-02.00 Byfest med live musik, mad fra lokale caterere. 

Vi søger om 50.000 ,- til indkøb af diverse legeredskaber, herunder hoppeborg (20.000,-), oppusteligt forboldmål (8.000,-), motoriske legeklodser/dåsekast-sæt (3.000), osv, som kan gøre pladsen til et sjovt sted at være for legebørn i alle aldre. Ligeledes vil vi indkøbe telte/pavillionner (6.000,-), samt borde/bænke (10.000,-), som kan bruges på fest pladsen udenfor hallen. Disse redskaber vil inden og efter festen kunne bruge af bla. Tranbjergs idrætsforeningen, institutioner, samt andre foreninger, som afholder arrangementer i løbet af året. Tranbjerg Børnenes Venner vil sørge for forsvarlig opbevaring af disse redskaber, og ligeledes være tovholder på udlån. De sidste 3.000,- vil gå til markedsføring af arrangementet, samt skilte osv for at gøre opmærksom på tiltaget. 

Alle aktiviteterne foregår i og omkring Hallen/Grønlykken skolen og AIA's område ved klubhuset. Vi er i dialog med Unge i Aarhus omkring brug af Klubbens lokaler også.

Projektet kommer hele byen tilgode, da der bliver noget for alle i løbet af de 2 dage. 

Arrangementerne afholdes af støtteforeningen "Tranbjerg Børnenes Venner", med hjælp fra AIA, spejdere, lokale erhvervdrivende og en del andre foreninger i byen.

Vi føler at projektet overholder de krav som stilles ifht samling af borgerne og fællesskab, da vi jo håber at samle hele byen på tværs af alder og indkomst, da adgang til pladsen og mange af tingene jo vil være gratis. Bevægelse bliver der i rigt mål, da de ting vi gerne vil indkøbe ligger op til leg, bevægelse og fællesskab på alle mulige måder. Tranbjerg Børnenes Venner er 100% frivilligt og borgerdrevet, så også her kommer vi i mål på kravene. Vi vil ligeledes stå for opbevaring af tingene, når de ikke er i brug, samt sørge for at de bliver flittigt brugt til vores andre arrangementer; fx Julemarkedet på Natur centret i November. Når vi nu pga Corona ikke kan afvikle i år, tænker vi at tingene kan indkøbes og udlånes til diverse andre foreninger, som måske har andre arrangementer i mellemtiden, fx sensommerfesterne i daginstitutionerne osv. 

Vi søger som nævnt 50.000,-. Pengene vil gå til redskaber, hoppeborg, pavillionner, borde og bænke til brug under weekenden. Resten af projektet dækkes af billetsalg til Hal Fest om lørdagen, samt indtægt fra salg af øl, vand, vin etc.    

Hvis I har spørgsmål, må I meget gerne kontakte Formand, Helle Søby Degn på tlf. 2835 8762 eller helledegn@hotmail.com

Lokation: Grønlykkehallen/skolen/AIAs område

Oprettet på vegne af: Tranbjerg Børnenes Venner

Dokumenter (1)

Forklaring på pris

Se vedlagt budget


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
    Har ingen milepæle