Sammen om Aarhus

Gå tilbage

Kunstgræsbane i Tranbjerg

Leo Boberg Nielsen Leo Boberg Nielsen  •  31-03-2020  •  Tranbjerg deltagerbudget  • 

Kode for forslag: 14

Ny kunstgræsbane i Tranbjerg. Banen er under projektering, men der skal samtidig købes udstyr som mål og containere til opbevaring og anvendelse som udsigtsplatform over anlægget.

Stemt på denne ide? Tryk her for at fordele resten af pengene.

 

Læs mere om forslaget

Hvor foregår det?

På boldbanerne på Grønløkke Alle, 8310 Tranbjerg.

Hvem er forslaget til for?

Alle unge, voksne og ældre borgere i Tranbjerg. Primær anvendelse sker af de ca. 700 medlemmer i AIA Tranbjerg Fodboldafdeling. .

Hvem har ansvaret?

Det er bestyrelsen i AIA Tranbjerg Fodbold, som står for projekteringen, herunder aftaler med entrepenør til anlæggelsen, finansiering af projektet samt driften af anlægget. Der er nedsat et udvalg, som er udførende ift. realisering af projektet.

Krav:

Der kommer et nyt sted for sport i Tranbjerg, der kan anvendes af alle børn , unge, voksne og ældre borgere. I dag er udendørs sport på græs i forening og ordnede rammer begrænset til at foregå i perioden 01.04-01.10. Anlægget vil bruges dagligt i både dagtimer, eftermiddags- og aftentimer af både udøvere og tilskuere på tværs af alle aldersgrupper.

 

Benyttelse af anlægget medfører helt naturligt bevægelse. Det uanset om det er de mere seriøst udøvende eller motion eller børnenes leg på anlægget. Det vil være naturligt at gå ture rundt om og på anlægget, som giver mulighed for bevægelse i naturen.

Borgerne er involveret i realiseringen af projektet samt den videre anvendelse. Realisering af projektet kræver mange frivillige timer og støtte samt al mulig opbakning. Det er i høj grad et anlæg, som skal anvendes / vil blive anvendt at byens borgere mere eller mindre hele dage og aftener i stor stil.    

Der vil være adgang for alle byens borgere. Primær anvendelse vil være de ca. 700 medlemmer af AIA Tranbjerg Fodbold. Derudover vil det være børn fra byens 2 skoler og ældre medborgere, der kan have adgang i dagtimerne.  

Hvad vil det koste? Der skal anskaffes udstyr for kr. 70.000, jf. budget.

 

Hvem kan vi kontakte, hvis vi har spørgsmål omkring forslaget?

Lokation: Boldbanerne på Grønløkke Alle, 8310 Tranbjerg

Oprettet på vegne af: AIA Tranbjerg Fodbold

Dokumenter (1)

Forklaring på pris

Se vedhæftede budget


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
    Har ingen milepæle