Sammen om Aarhus

Gå tilbage

En spændende forbindelse

Helle Søby Degn Helle Søby Degn  •  30-03-2020  •  Tranbjerg deltagerbudget  • 

Forbindelse_mellem_skolerne_billede.png
Forbindelse_mellem_skolerne_billede.png

Kode for forslag: 13

Da Tranbjerg skolen og Grønløkke skolen for nogle år tilbage blev lagt sammen, havde man pludselig 2 matrikler, som skulle bindes sammen til en skole. Den opgave arbejdes der stadig ihærdigt på, og vi synes, at det kunne være dejligt hvis turen mellem de to lokationer også bevirkede at man følte at det var een stor skole. Derfor vil vi gerne lave nogle oplevelser på stierne mellem de 2 skolen, som gør det til en spændende rejse at komme frem og tilbage mellem de to afdelinger. Samtidig ser vi nogle muligheder for at udnytte disse oplevelser for byens øvrige borgere, så disse også vil opleve byen, som en helhed og ikke 2 byer, på hver sin side af vejen. Tanken er at lave optegninger på stien, som leder fra den ene til den anden skole, samt nogle udfordringer for gående og cyklister, så det ikke blot bliver en ensformig "lige ud af landevejen" tur. 

Stemt på denne ide? Tryk her for at fordele resten af pengene.

 

Læs mere om forslaget

Ideelt kan vi lave noget for alle aldersgrupper, på begge side af tunellen unden landevejen. På Kirketorvs siden vil vi starte ved tunnellen mod Østerbyalle (SFO), og hele vejen langs stien mod tunellen under landevejen. På grønløkkesiden, vil vi gerne lave noget både på den asfalt belagte sti, samt på grusstien langs banerne ved AIA. 

For at det ikke kun bliver for børn, har vi konfereret med bla Tranbjerg Løber, som fx gerne vil have angivelse af distancer på stien, så de kan bruge den til løb. Ligeledes kunne andre grupper i byen måske byde ind med deres behov og ønsker til projektet. Tranbjerg Børnenes Venner vil være projektleder og stå for at få hørt de forskellige grupper i byen, og sikre at vi får dækket så bredt som muligt. 

Forslag fra vores side kunne være: 

- Slalom markeringer til cyklister. 

- Bænk til hodle pause og nyde udsigten på.

- Kunst på træerne, eller sjove figurer opstillet på ruten.

- Hinkeruder, ostebaner, hop i mand

- Løbebane spor

- bogstavslanger, alfabetruder

- rør, som kan bruges som tunnel for de mindste

- hop fra træstub til træstub

Kun fantasien og budgettet sætter grænser. 

Alle elementer af dette projekt er møntet på bevægelse og sjov, og som nævnt kan det være for alle aldre og borgere i Tranbjerg. Vi forstiller os at det vil give et smil på læben at mødes en minions-mand, et træ pakket ind i farvet striktrøje, nogle kegler man skal styre udenom eller en bænk hvor man kan mødes og vente på sine kammerater, på vejen til skolen.  

Vi søger om 70.000,- som skal gå til at indkøbe materialer til at lave aftegninger, løbebaner, minitunnel, kegler, armsvinge stativ, samt opsætning af de ting, som kræver sikkerhedsforanstaltninger.

Budget: 

Kolbøttestativ                                                                                                5.000,-

Optegning af løbe/sprintbane/hinkemænd med termoplast                        30.000,-

Rør til cykelbane inkl montering til sikkerhedmæssig godkendelse            20.000,-

Bænke/beton plinte                                                                                       9.000,-

Diverse materiale (kegler, maling til kunst på træer etc)                               6.000,-

Vi skaffer frivillige hænder til at gøre klar, grave, feje, stille op og hvad der nu ellers kan ordnes uden særlige certificering:-) I er velkomne til at kontakte Helle Søby Degn ved spørgsmål.

Lokation: Ruten mellem skolerne på hhv Kirketorvet og Grønløkke.

Oprettet på vegne af: Tranbjerg Børnenes Venner

Forklaring på pris

Se budget


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
    Har ingen milepæle