Sammen om Aarhus

Gå tilbage

Junglesti for børn og barnlige sjæle

Helle Søby Degn Helle Søby Degn  •  26-03-2020  •  Tranbjerg deltagerbudget  • 

junglesti_billede.png
junglesti_billede.png

Kode for forslag: 10

Tranbjerg Børnenes Venner ønsker at etablere en junglesti i det bevoksede område mellem Naturcenteret og stien mellem Kirkevænget og Trankærgårdsvej. Junglestien skal være for alle børn og barnlige sjæle, og gerne være en spændende tur mellem træerne, med motoriske og bevægelsesmæssige udfordringer til både store og små.

Stemt på denne ide? Tryk her for at fordele resten af pengene.

Læs mere om forslaget

Området er offentlig tilgængeligt, hvilket betyder at alle private i byen vil få glæde af junglestien. Derudover forstiller vi os, at stien kan bruges af både børn i skoletiden i fx idrætstimerne, samt af mindre børn fra daginstitutionerne og dagplejen. Mange bruger jo i forvejen Naturcenteret, og banen her vil blive en naturlig udvidelse af det. Vores håb er at lave netop dette område til samlingspunkt for alle i byen, og at etableringen af junglestien blot er først skridt på rejsen mod at gøre det til en naturligt samlingspunkt i byen. Tranbjerg Børnenes Venner er topholder på projektet, og vil sørge for at skaffe frivillige hænder til at forberede området. 

Vi forestiller os, at alle kan være med til at skabe denne junglesti, da vi tænker, at den blandt andet skal bygges af genanvendte materialer, fx brugte bildæk, stubbe fra fældede træer etc. Dette vil vi bede byens borgere og erhvervsdrivende om at bidrage med. Vi er sikre på at vi kan aktivere mange kreative kræfter, i alle aldersgrupper, som vil hygge sig med sammen at få skabt banens forhindringer. 

Vi søger om 70.000,- som vil gå til at indkøbe klatrenet, reb, og andre vedligeholdelsesfri materialer til at bygge forhindringerne af. Disse skal naturligvis været godkendt og monteres af firmaet Kompan, som skal levere dem. (de 70.000,- er samlet pris for 4 konkrete forhindringer, som vi ikke kan bygge selv og hvor der er sikkerhedsmæssige krav ifht montering osv.) Derudover skal vi formentlig også bruge lidt professionel hjælp fra Topkapper til at gøre området klar, men denne del kan Tranbjerg Børnenes Venner selv finansiere.

Når banen står færdig vil vi invitere alle byens borgere til at komme og tage en tur på banen, og blive fortrolige med sikkerhedsregler etc. Forhåbentlig kan banen indvies samtdig med den svævebane, som vi også har indgivet forslag til, så den udvidelse af vores dejlige naturcenter kan blive til virkelighed og gavn for hele byen, ung som ældre:-)

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte Helle Søby Degn, formand Tranbjerg Børnenes Venner  

Lokation: Mellem Naturcenteret og stien langs Kirkevænget/Trankærgårdsvej

Oprettet på vegne af: Tranbjerg Børnenes Venner


Du skal log ind eller tilmeld dig for at skrive en kommentar.
  Forløb

  0%

  • Milepæl 09-10-2020

   Området klargøres og ryddes

  • Milepæl 30-10-2020

   Indkøb og opsætning

  • Milepæl 28-11-2020

   Indvielse